Monday, September 30, 2013






















 SMS/ Whatsapp ke 012-6247624
Email : threecixtyplus@yahoo.com

Tuesday, June 18, 2013

Nak Muka Glowing?

SMS/WHATSAPP 012-6247624
EMAIL : threecixtyplus@yahoo.com

Sunday, June 16, 2013

5 Hari Sahaja!!

Alhamdulillah, kami mendapat testimoni yang paling best hari ni. Dalam masa 5 hari parut jerawat pudar dan kulit menjadi lebih halus. Dengan 1 sachet sehari anda bole merasakan perbezaan dalam masa 5 hari! 

Cepat dapatkan 3Cixty Plus hari ni!

SMS/ Whatsapp ke 012-6247624
Email : threecixtyplus@yahoo.com

Friday, June 14, 2013

Penerangan ringkas mengenai apa itu RADIKAL BEBAS, apa kesan/kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas dalam tubuh manusia, dan apa PERANAN ANTIOXIDANTS.

3Cixty Plus dengan 12X SUPER ANTIOXIDANTS membantu mengurangkan radikal bebas dalam tubuh kita dengan berkesan!!


video 

SMS/Whatsapp 012-6247624
Email: threecixtyplus@yahoo.com

10 hari saja.. bermakna 10 sachets belum habis sekotak pun dah nampak kesan yang memuaskan 

Anda dah try produk lain berkotak2/ berbotol2 tapi tak ada improvement? 

Cubalah 3Cixty Plus HARI INI 


SMS/Whatsapp 012-6247624
Email: threecixtyplus@yahoo.com


Sedap Diminum, Kulit Pun Cantik!


SMS/WHATSAPP KE 012-6247624 
EMAIL : threecixtyplus@yahoo.com

Berkesan Dalam Masa 7 Hari



SMS/WHATSAPP KE 012-6247624 
EMAIL : threecixtyplus@yahoo.com

Alahan Makanan Laut? Ini Penyelesaiannya


SMS/Whatsapp 012-6247624
Email: threecixtyplus@yahoo.com

12X Super Antioksidan


SMS/Whatsapp 012-6247624
Email: threecixtyplus@yahoo.com

Bukan Setakat Cantik, Nak Kurus Pun Boleh!


SMS/WHATSAPP KE 012-6247624 
EMAIL : threecixtyplus@yahoo.com

Alhamdulillah..kami takda artis,kami takde orang tersohor..tapi kami ada stokis2 yg gigih pasarkan produk berkualiti 3cixty plus,yg berkualiti premium dan mcm goreng pisang panas.
 
Apa yang kami ada,kami hanya ada pakar2 dalam penghasilan produk berkualiti premium,dan mampu menyelesaikan masalah anda di luar sana.pengguna kami rata-rata berpuas hati dan memberi testimoni dengan rela hati,syukur alhamdulillah..dan hampir everyday stokis restock 3cixty plus,smpai stok kering!syukur syukur..kami ucapkan pd yang dah try

Meh kita tgk testimoni akak ni yg ber3cixty plus selama 16hari!

SMS/Whatsapp 012-6247624
Email: threecixtyplus@yahoo.com